Om Camille Lotus

Om Camille Lotus

At leve autentisk og i overensstemmelse med sin naturlige energi er en af de mest udfordrende og givende beslutninger et individ kan tage i livet. Det kræver, at man er brutalt ærlig over for sig selv for at se og forstå de mønstre, der skabes, og som skaber adskillelser mellem dig og uendelige muligheder. Det er denne udfordring jeg har taget taget op og som jeg inderligt ønsker at inspirere andre til at tage imod.

Som menneske ser jeg potentiale og muligheder i både mennesker og situationer. Jeg har en meget kreativ og psykologisk nørdet tilgang til livet. Nysgerrighed, lyst til forandring og viden er min baseline. Jeg trives i udfordrende situationer og har empati som min pejlepind i alt jeg gør.

Min intention med mit virke som terapeut er at skabe et rum for dig hvor du kan være dit sande jeg, åbne op for frihed og accept i din krop og dit sind. Dette har været og er stadig min egen rejse i dette liv.

Jeg er uddannet sexolog, krops terapeut og coach, formålet har været egen udvikling. Jeg har formået at skabe kæmpe transformationer og skifte uhensigtsmæssige mønstre, depression, angst og en destruktiv seksualitet ud med sunde tanke og adfærdsmønstre samt nye måder at håndtere livet på. Jeg bruger erfaring fra mit liv og min udvikling i min praksis.

Det er ingen hemmelighed at jeg har ADHD, jeg er faktisk stolt af det. På trods af de udfordringer der er forbundet med ADHD, så giver den mig unikke evner jeg bruger i terapien. Jeg har en veludviklet evne til at se den store sammenhæng i ting, jeg kan fornemme det som ligger under overfladen.
Jeg har stor viden, erfaring og gode strategier fra mit arbejde med borgere med autisme og ADHD, og kan coache dig hvis du selv har en af disse diagnoser.

Terapien skræddersyer jeg efter dine behov. Dette kan være samtale, kropslig integration og forløsning af energi, vidensdeling, meditation mm. så du kommer mere i kontakt med dit indre kompas. Jeg har været med, rummet og hjulpet mennesker som har haft det ufatteligt svært og hvor følelser, tanker og adfærd var ude af kontrol. Jeg har en rummelighed og en enormt smittende ro, som du vil mærke når du er i rum med mig.
Jeg tør godt påstå at du ikke kan komme med noget her hos mig, som vil kunne chokere, overraske eller ´hyle mig ud af den´.

I terapi hos mig skaber vi sammen bevidsthed, balance og åbner op for mørket sammen, som Jalousi, skyld, skam og mindreværd. Det erstattes med evnen til at nyde og være fri i din krop. Vores seksualitet er livskraften i os, hvis vi undertrykker den mister vi livsenergi og det kan i værste tilfælde føre til depression. I terapi hos mig har jeg et fokus på din livsenergi, og undersøger sammen med dig om der kan skabes mere flow.

Med dette inviterer jeg dig indenfor i et trygt rum, hvor der er plads til fortrolighed. Du vil blive set, hørt og mødt præcis, hvor du er i dette øjeblik. Du får muligheden for at blive klogere på dig selv, dine relationer, jeg støtter dig til at du kan stå som den mest stærke, åbne og autentiske version af dig selv.
Når du lever dit liv autentisk, vil livet overøse dig med kærlighed og overflod som tak for dit mod.

Relevant bio:

2008 – 2011: Ansat på Bosted for udadreagerende senhjerneskadede borgere.
2010: kursus i Neuro Psykologi og følgevirkninger efter traumatisk hjerneskade ved Helle Blaase.
2014: Uddannet Sosu-assistent.
2015: Uddannet Coach hos Anni Kirk.
2015: Startede Coaching by Milla (senere Growing By Lotus)
2015 – NU: Ansat på Bosted for borgere med autisme og ADHD.
2018: Special opgave med ung udadreagerende borger med autisme og flere psykiatiske diagoser.
2019 – 2021: Uddannet Sexolog hos Joan Ørting.
2022: Facilitering af cirkel for unge piger i Randers, hvor jeg underviste i kropsskam, selvværd, sorg, grænser og seksualitet.
2023: Uddannet Tantrisk De armouring Kropsterapeut hos The Pleasure Temple.
2023: Medvirkede som ekspert i podcasten Skyggekvinder episode S7E22 Fra kvinde til kælling.

- Growing By Lotus - lotus camille scaled 1 - Om Camille Lotus

Book en aftale