Kropsterapi i Randers

Kropsterapi i Randers

Trænger du til en pause fra hverdagen? Savner du at give slip på bekymringer, tanker og stress. Er du anspændt eller har smerte i kroppen, kan kropsterapi støtte dig i at opbløde og slippe dette. Oplever du bekymringer som afholder dig fra at være til stede i nuet?

Jeg guider i kropsterapien din opmærksomhed og åndedræt ned i din krop, jeg giver din krop mulighed for at kommunikere, udtrykke sig og give slip på dét, som har sat sig fast i krop og psyke.

Kropsterapi hos mig inviterer dig til at komme helt ned i kroppen, og komme i en tilstand af dyb afslapning. Jeg skaber et trygt rum hvor du med alt du er, kan føle dig velkommen. Du bliver modtaget i kærlighed. Denne session er for dig som ønsker at komme fra hovedet og ned i kroppen. For dig som ønsker at mærke dig selv og give kroppen mulighed for at blive levende og opleve dybere tilfredshed og glæde. Jeg bruger mine hænder til både massage, dybe rolige tryg og ord til at støtte op for at du kan åbne dit hjerte og din krop.

Der vil være en kort samtale inden vi går i gang. Her for du mulighed for at dele det som rører sig i dig og hvad dit ønske er for sessionen.

Du vil få mulighed for at opleve en dyb ro forplante sig i din krop og dit sind. Få en følelse af lethed og frihed efter behandlingen. Det er vigtigt at tage den med ro og drikke masser af vand efterfølgende. Dette støtter kroppen i at komme sig og fortsætte den detox der er sat i gang.

Pris

90 min. for kr. 900,-

Forløb af 3 gange til 2.400,-

Book en aftale