Parterapi i Randers

Parterapi i Randers

Oplever I udfordringer med:

  • Kommunikation: Dette er en af de største udfordringer for mange par. Effektiv kommunikation er nøglen til at løse mange problemer, men mange par kæmper med at udtrykke deres følelser og behov på en klar og konstruktiv måde.
  • Finanser: Økonomiske uenigheder er en almindelig kilde til konflikt. Par kan kæmpe med spørgsmål om, hvordan de skal bruge deres penge, spare op, håndtere gæld, osv.
  • Seksuel intimitet: Mismatchede sexlyster, seksuel utilfredshed, eller en mangel på fysisk intimitet kan føre til spændinger i et forhold.
  • Arbejdsfordeling: Uenigheder om husarbejde, børnepasning og andre hverdagslige opgaver kan skabe konflikt.
  • Tidsstyring: Problemer med at finde kvalitetstid sammen, eller uenigheder om, hvordan man bruger sin fritid, kan skabe spændinger.
  • Forventninger: Hvis par ikke er enige om deres forventninger til forholdet, kan det føre til skuffelse og misforståelser.
  • Forældreskab: Beslutninger omkring opdragelse af børn kan være en stor udfordring, især hvis forældrene har forskellige synspunkter.
  • Værdier og tro: Par kan kæmpe med forskelle i deres værdier, religiøse overbevisninger, eller livsfilosofi.
  • Tillid og jalousi: Brud på tillid eller problemer med jalousi kan være meget skadelige for et forhold.
  • Langdistanceforhold: Fjernforhold kan byde på unikke udfordringer, herunder problemer med kommunikation, tillid og savn.

Empati, nærvær og anerkendelse skaber den trygge relation mellem parterne og terapeuten, hvilket er afgørende for ønsket om forandring i parforholdet. Med fokus på jer som par og jeres specifikke udfordringer, møder jeg jer, præcis hvor I er. Parterapi hos mig er fokuseret på følelser og inkluderer teknikker fra gestaltterapi, kognitiv terapi samt metoder inspireret af Byron Katie (The work) og Gabor Maté. Intuition er mit vigtigste redskab og kommer altid før enhver terapiform, jeg anvender.

Parterapi giver indsigt og mulighed for at ændre de tanke- og adfærdsmønstre, der har en uhensigtsmæssig indflydelse på jeres parforhold. Ubevidste mønstre kan påvirke vores selvfølelse, vores relation til vores partner og vores måde at være i livet på, både alene og i selskab med andre.

Mange par opsøger terapi for at håndtere følelser som utilstrækkelighed eller lavt selvværd, både som individer og i deres relation til hinanden. Følelsen af ikke at være god nok, en indre tomhed eller blot en oplevelse af, at gamle roller og mønstre hindrer jer i at leve det liv, I egentlig ønsker, kan alle være anledninger til at søge parterapi.

Konflikter på arbejdspladsen, i parforholdet eller inden i jer selv kan også være grunde til at søge parterapi eller coaching.

At tage ansvar for jeres eget liv og parforhold og have et ønske om at opleve livet endnu mere intenst og kærligt er centrale elementer i denne rejse. Kort sagt handler det om at genoplive gnisten i jeres forhold, få indsigt og redskaber til at navigere jeres fælles liv med større overskud og glæde.

Jeg tilbyder en gratis afklarende samtale, og lad os få en snak om hvad I ønsker hjælp til.

Book en aftale