Tantrisk Dearmouring

Tantrisk Dearmouring

Denne unikke form for kropsterapi kan støtte din evne til at heale din krop, dit sind og mærke eller genfinde din sjæls kald. Du kan opleve dit sande jeg udfolde sig, overgive dig til dig selv og din krop. Du har mulighed for at få dyb indsigt i dig selv og dine mønstre. Frigivelse af fastlåste følelser og energetiske blokeringer. Opdage nye side af dig selv, genfinde og åbne for glemte sider i dig. Åbne op for livskraften og nydelsen som nærer dig med energi og overskud. Strømmen af denne vitale energi i hele kroppen sammen med indsigterne kan føre til dybe og varige forandringer i dig.

Jeg bruger i denne session mine hænder til energetisk arbejde, intuitiv berøring og massage. Dybe tryk og punkt tryk på steder hvor du har armour (smerte aktivering). Jeg presser dig aldrig til at gå ind i din armour, alt er en invitation. Du har altid fuld kontrol og dit nej er lige så velkomment her som dit ja. Mit fokus er på at vi sammen går på opdagelse i din krop med nysgerrighed og accept på alt som viser sig. En indsigt og bevidsthed om at du har en armour er lige så værdifuldt som en forløsning i mine øjne. Forløsningen skal nok komme når tiden er til det. Min intention er altid fuld kærlighed og accept på det som er og det som viser sig.

Det er vigtigt at du ikke har spist noget i mindst 3 timer før sessionen, det skaber lettere adgang til kroppens signaler og kroppen skal ikke bruge energi på fordøjelse. For meget koffein kan også forstyrre så jeg anbefaler at begrænse dette så vidt muligt. 😉

Den tantriske massage er et frirum til at være lige præcis den du er, jeg forsøger ikke at “fixe” dine problemer, men støtter dig fuldt ud i din egen proces.” Jeg ser det som at jeg går sammen med dig på et lille stykke af din tidslinje.

Du kan efterfølgende opleve en lethed, frihed men også energetisk tømmermænd. Så jeg anbefaler ro og hvile til fortsat integration, download og detox. Drikke masser af vand efter sessionen.

“I tantra siger man, at hele det ydre univers er reflekteret i vores indre univers. Så forestil dig, at du vil tage på en rejse jorden rundt, gennem skove, bjerge, dale, ørkener, over floder og have – og du kan vælge en person til at guide dig. Tantra massage kan være en fantastisk rejse gennem dit indre univers med målet at vende “hjem til dig selv” – ekstatisk, healende, forløsende, frydefuldt, frigørende. Alt i alt en af de største oplevelser du har haft i dit liv. Så sørg for at du vælger den rette til at guide dig på denne rejse!”

Book en aftale