Infarød Saunaterapi

Infarød Saunaterapi

Der vil være afslappende musik og en dejlig stemning i rummet når du kommer til infarød sauna terapi hos mig.

Opnå lindring af ømhed og smerter, reduktion af angst og stress, vægttab, detox og bedre søvn er blot nogle af de mange fordele, du får ved brug af det Infrarøde Saunatæppe.

25-45 minutters dyb afslapning i Saunatæppet er nok til at øge forbrændingen, styrke immunforsvaret og udløse glædeshormoner. Du vil opleve en intens opvarmning af kroppen, som renser for giftstoffer og giver huden en flot og sund, langvarende glød.

✓ Forbedrer blodcirkulationen og restitueringsevnen

✓ Reducerer stresshormonet kortisol

✓ Understøtter dybere nattesøvn

✓ Øger kollagenproduktionen i huden

✓ Detoxer kroppen for affaldsstoffer

✓ Booster forbrændingen

Det infrarøde lys opvarmer effektivt kroppen indefra og udefra, renser kroppen for giftstoffer, som akkumuleres over tid. Især natrium, alkohol, nikotin, kolesterol og helbredsskadelige tungmetaller som bly, zink og nikkel fjernes effektivt fra kroppen.

Behandlingen udvider blodkarrene og øger cirkulationen, hvilket afslapper kroppen, løsner muskelspændinger og reducerer smerter i led samt symptomer på gigt. Desuden fører den forbedrede blodcirkulation til øget, effektiv ilttransport til cellerne, hvilket fremskynder muskelrestitution og øger kollagenproduktionen.

Under en behandling med det Infrarøde Saunatæppe udløses dopamin og serotonin, så du føler dig mere glad og veltilpas. Derudover sænkes niveauet af stresshormonet kortisol, så du oplever mindre stress, angst og tankemylder. Dette gør behandlingen utrolig afslappende og giver dig øget velvære i hverdagen.

Pris

25 minutter for kr. 195,-

45 minutter for kr. 350,-

Book en aftale