Selvudviklings Forløb

Selvudviklings Forløb

Selvudviklings forløb : En Rejse Mod Autencitet og Indre Heling

Ønsker du en dybdegående og vedvarende forandring er dette skræddersyet forløb måske det du søger. Dette er en 3 eller 6 måneders rejse ind i dit indre, hvor du får mulighed for at udforske, lære og forandre. Dette forløb er designet til at give dig en dybere forståelse af dig selv og hjælpe dig med at finde ind til din kerne og stå helt tydeligt i din power og din sandhed.  

Vi aftaler helt individuelt hvilke sessioner som vil være gavnlige for det du ønsker at opnå, vi laver en plan sammen som er helt unik tilpasset dig. Mellem disse sessioner vil du have adgang til mig for løbende sparring med via sms. Det sikrer at du får den støtte og guidning du har brug for, når du har brug for det, samt hjælper din integration. 

Undervejs vil du modtage øvelser, redskaber, podcasts eller lydbøger som er med til at skabe en lærings- og forandringsproces i dig. Disse vil være uvurderlige værktøjer til at integrere nye indsigter, som du kan bruge til at fortsætte din selvudviklingsrejse, selv efter at forløbet er afsluttet.

Hvis du er klar til at tænde gnisten i dit indre, åbne op for din krop og sjæl, og tage det næste skridt på din selvudviklingsrejse, så kontakt mig for en gratis samtale. Lad os sammen finde ud af, om vi skal skabe en unik rejse for dig. 

Jeg har max 2 personer i forløb af gangen hvilket sikre at jeg har kapacitet til at holde, rumme og gribe dig i alt der må komme. Jeg er meget ALL IN og det vil du mærke, der er en åben kanal mellem os i den tid vi arbejder samme. 

Pris

Pris afhænger af antal sessioner og det aftalte, for nærmere info skriv til mig.

Book en aftale